I DO Weddingplanning
Voor een perfect verzorgde bruiloft

Er zijn drie opties waar je mijn hulp bij in kan roepen;

Optie 1: Weddingplanner, inclusief ceremoniemeester op jullie bruiloft. Het complete pakket van A tot Z.

Deze optie is geschikt voor het bruidspaar dat geheel onbezorgd van de dag en de voorbereidingen wil genieten.

Als weddingplanner regel ik alles voor de grote dag, van A tot Z. 

Veel weddingplanners hanteren een percentage van 10% – 15% van het totale trouwbudget (inclusief huwelijksreis) of een heel hoog uurtarief.
Voor het complete pakket hanteer ik een vaste prijs van € 1750,-. Hiervoor zal ik ongeveer 40-60 uur bezig zijn met de taken voor jullie bruiloft. Dat is gemiddeld € 35,-- per uur.

 

Optie 2: Ceremoniemeester op de dag zelf

Deze optie is vooral geschikt voor bruidsparen die het leuk vinden om zelf de grote dag te plannen, maar ook familie, vrienden en gasten op de bruiloft willen laten genieten en niet belasten met de taak van ceremoniemeester. Als ceremoniemeester ben ik aanwezig op de dag zelf en zal ik jullie helpen met de puntjes op de ‘i’ te zetten en de laatste voorbereidingen. Stel je mij aan als ceremoniemeester dan ben ik ongeveer 20 uur bezig met de taken voor jullie bruiloft. Ik reken hiervoor een vast tarief van € 600,-.

 

Optie 3: Maatwerk op basis van een uurtarief.

Wil je zelf graag de touwtjes in handen houden en juist bepaalde taken uitbesteden? In overleg bepalen we welke taken door jullie en welke taken door mij worden uitgevoerd. Het uurtarief wat ik hiervoor reken is € 40,-